Onderstaande persbericht kan door redacties van media gebruikt worden:

Alle kerst activiteiten in Zwolle op één website

Kerst, de meest feestelijke periode van het jaar. Een tijd van ontspanning, vermaak en warmte. Wilt u in deze gezellige periode met u familie, vrienden of het gezin erop uit rondom kerst in Zwolle? Check eerst even www.kerstinzwolle.nl.

Na acht succesvolle jaren is www.kerstinzwolle.nl ook dit jaar weer beschikbaar. De website geeft de Zwollenaar een compleet overzicht van een veelzijdigheid aan activiteiten die in de tijd van kerst in Zwolle worden georganiseerd. De insteek voor de website is: 'Voor elk wat wils' zoals kerstmarkten, lichtjestochten, concerten, kerstnachtdiensten, en nog veel meer. Alles is overzichtelijk samengebracht.

Via de website bestaat ook de mogelijkheid voor organisaties om activiteiten aan te melden. Een groep enthousiaste mensen is dagelijks bezig om de site actueel te houden.

De initiatiefnemers willen ook het kerstverhaal op een veelzijdige manier onder de aandacht brengen van alle Zwollenaren, met als doel: betrokkenheid en verbondenheid. Naast alle praktische informatie hoopt Kerst in Zwolle ook dit jaar weer tegemoet te komen aan mensen die op zoek zijn naar zingeving rond kerst.

/////////////////////////////////////

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met initiatiefnemer Jip Jonker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op verzoek geeft Jip u graag zijn verdere contactgegevens door.

Over Kerst in Zwolle:

  • Naar verwachting staan er rond de 100 evenementen en activiteiten op de online agenda.
  • Vorig jaar is de website kerstinzwolle.nl 40.000 keer bezocht.
  • Updates van kerstactiviteiten zijn ook te volgen via de Facebookpagina (facebook.com/kerstinzwolle) en deze heeft ruim 2600 volgers.
  • Online banners die linken naar de website zijn te downloaden.
  • Ondernemers en organisaties kunnen activiteiten bij ons aanmelden.

/////////////////////////////////////

Download een flyer van Kerst in Zwolle.

logo kerst in zwolle

Download logo Kerst in Zwolle.
Klik met de rechter muisknop op de link en kies 'opslaan'.

Deel dit met anderen via: